Valmentajien sivut

Valmentajien sivut

Täältä löydät tärkeää tietoa valmennus- ja ohjaustoimintaan liittyen. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteys ryhmäsi vastuuhenkilöön, eli Jennaan tai Anuun.

Tärkeimmät yhteystiedot

Jenna Tapioharju

Valmennusryhmien vastuuhenkilö

jenna.tapioharju@gmail.com
0400 604 591

 

Anu Nieminen

Harrasteryhmien vastuuhenkilö

nieminen.anu.j@gmail.com
050 402 5439

Kati Haapsaari

Hoika-jäsenrekisterivastaava

kati.haapsaari@hotmail.fi
0400 587 287

Annu Keskisaari

Palkkalistat ja vakuutukset

annulinnea@gmail.com

Palkanmaksu

Seura maksaa valmentajalle tietyn palkan/valmennuskerta. Palkka on sama riippumatta viikonpäivästä. Palkka maksetaan valmentajan täyttämien ja palauttamien palkkalistojen perusteella. Kun työpäiviä kuukaudessa on yli 14kpl tai yli 35h, maksetaan lomakorvaus 9% palkan päälle. Muista maksukäytännöistä sovitaan erikseen. Seura pidättää palkasta ennakonpidätyksen ja muut lakisääteiset maksut, sekä maksaa työnantajalle kuuluvat eläke- ja sosiaaliturvamaksut.

Valmentaja on oikeutettu saamaan palkan kerran kuukaudessa, mikäli hänellä on vähintään kaksi (2) ohjaus-/valmennuskertaa viikossa. Muutoin palkka maksetaan kevätkauden ja syyskauden päätteeksi, eli kahdesti vuodessa.

Lataa alta täytettävä palkkalista joko OpenOffice- tai Excel-muodossa. Mikäli tarvitset palkkalistan eri muodossa (pdf, Google Sheets), ota yhteys Annuun ja sovi asiasta henkilökohtaisesti.

Kuukausittain maksettavat palkat tulee ilmoittaa Annulle kuun viimeiseen päivään mennessä. Palkka maksetaan tilille seuraavan kuun 5. päivä.

Puolivuosittain maksettavat palkat tulee ilmoittaa Annulle 20.6. ja 20.12. mennessä. Palkat maksetaan loppukuussa.

HUOM! Mikäli salissa on samanaikaisesti 2 valmentajaa/ohjaajaa, jotka osallistuvat tasavertaisesti valmennustyöhön, on kumpikin valmentajista/ohjaajista oikeutettu puolikkaaseen palkkaan! Palkkalistassa on oma kohtansa tätä varten – täyttäkää listat tarkasti!