ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen

1. Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa seuran ryhmätarjontaan ja hintoihin. 

2. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään jäsentieto-ohjelmassa. Rekisteröitymisen voi tehdä suoraan lapsen tiedoilla (+vanhemman sähköpostiosoite laskutusta varten) tai aikuisen rekisteröinnin jälkeen voi Omat tiedot- kohdassa lisätä itselleen lapsen alikäyttäjäksi ja ilmoittaa alikäyttäjän ryhmään. Ilmoittautuminen tehdään aina lapsen tiedoilla.

Jos olet aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, pääset kirjautumaan ohjelmaan vanhoilla tunnuksillasi (sähköpostiosoite+salasana). Jos olet unohtanut salasanasi, saat ohjelmasta uuden salasanan. Muistathan päivittää yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä. 

3. Kirjaudu jäsentieto-ohjelmaan käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite). Salasanan olet saanut sähköpostiisi rekisteröitymisen yhteydessä. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan.

Tiedustelut ja ilmoitukset ryhmän vaihtamisesta tai ilmoittautumisen perumisesta: 

info@lappeenrannannaisvoimistelijat.fi

Otathan meihin myös yhteyttä, mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisen kanssa.

Huom! Laskutamme jumppamaksut sähköpostin kautta. Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä että yhteystietosi ovat ajantasalla. Lapsille on tärkeää laittaa huoltajan sähköpostiosoite laskutusta varten!

Kannatusjäsenyys

 Voit liittyä Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden jäseneksi maksamalla kannatusjäsenyysmaksun, vaikka et kävisikään tunneilla. Kannatusjäsenenä voit osallistua seuran vuosikokoukseen. Kannatusjäsenyyden hinta on 15 €. Kannatusjäseneksi pääset rekisteröitymällä ja ilmoittautumalla ylläolevien ohjeiden mukaisesti.