ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen

1. Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa seuran ryhmätarjontaan ja hintoihin. 2 viikon jälkeen ilmoittautuminen on sitova, jonka jälkeen kausimaksu palautetaan vain lääkärin todistusta vastaan.

2. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään jäsentieto-ohjelmassa. Rekisteröitymisen voi tehdä suoraan lapsen tiedoilla (+vanhemman sähköpostiosoite laskutusta varten) tai aikuisen rekisteröinnin jälkeen voi Omat tiedot- kohdassa lisätä itselleen lapsen alikäyttäjäksi ja ilmoittaa alikäyttäjän ryhmään. Ilmoittautuminen tehdään aina lapsen tiedoilla.

Jos olet aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, pääset kirjautumaan ohjelmaan vanhoilla tunnuksillasi (sähköpostiosoite+salasana). Jos olet unohtanut salasanasi, saat ohjelmasta uuden salasanan. Muistathan päivittää yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

3. Kirjaudu jäsentieto-ohjelmaan käyttäjätunnuksellasi (sähköpostiosoite). Salasanan olet saanut sähköpostiisi rekisteröitymisen yhteydessä. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan.

Tiedustelut ja ilmoitukset ryhmän vaihtamisesta tai ilmoittautumisen perumisesta: info@lappeenrannannaisvoimistelijat.fi

Otathan meihin myös yhteyttä, mikäli kohtaat ongelmia ilmoittautumisen kanssa.

Huom! Laskutamme jumppamaksut sähköpostin kautta. Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä että yhteystietosi ovat ajantasalla. Lapsille on tärkeää laittaa huoltajan sähköpostiosoite laskutusta varten!