Hallituksen suositus ja Voimisteluliiton linjaus johtaa erikoisjärjestelyihin Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden harrastustoiminnassa. Kaikki harjoitukset on peruttu toistaiseksi. Seuran johtakunta pohtii kevään harrastustoiminnan jatkamista ja seuraa tilannetta tarkasti. Pidämme voimistelijat vanhempineen ja valmentajat ajantasalla muutoksista.

Myös kaikki kevään kilpailutoiminta on peruttu toukokuun loppuun saakka, mukaan lukien Tanssillisen voimistelun Cup 3 -kilpailu ja Stara-tapahtuma, jotka oli määrä järjestää Lappeenrannan Urheilutalolla lauantaina 4.4.2020. Myöskään kisakatselmusta tai seuran kevätnäytöstä ei järjestetä.

Jos harrastustoimintaa tullaan jatkamaan joissain määrin, suosittelemme riskiryhmään kuuluvia voimistelijoita ja valmentajia jättäytymään oman terveytensä vuoksi pois mahdollisista harjoituksista. Riskiryhmiä ovat muun muassa astmaatikot ja diabeetikot sekä muut pitkäaikaissairaat. Mahdollisissa harjoituksissa kävijöitä ohjeistetaan pitämään huolta käsihygieniasta. Lähikontakteja tulee välttää.

Mikäli koko loppukevään harrastetoiminta tullaan perumaan,  tiedotamme vanhempia myöhemmin kausimaksujen mahdollisista palautuksista.

Mikäli jokin asia painaa mieltäsi, ole yhteydessä seuran johtokuntaan: info@lappeenrannannaisvoimistelijat.fi . Toivomme, että kausimaksukyselyt suoritetaan vasta tilanteen selkiytyessä.