Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden johtokunta osallistui lauantaina 11.1.2020 Suomen Voimisteluliiton järjestämään Tähtiseura-auditointiin.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtiseura-auditoinnissa arvioitiin muun muassa seuraavia osa-alueita:

  1. Johtaminen ja hallinto  (johtaminen, hallinto,  viestintä ja markkinointi)
  2. Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)
  3. Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)
  4. Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Auditoinnin lopuksi Voimisteluliitto myönsi Lappeenrannan Naisvoimistelijoille uudelleen lasten ja nuoren Tähtiseura-merkin.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden johtokunta haluaa kiittää kaikkia voimistelijoita, ohjaajia, valmentajia, vapaaehtoisia ja vanhempia seuran eteen tekemästänne työstä. Ilman teitä laadukkaan seuratoiminnan toteuttaminen olisi mahdotonta. Kiitos!