Uusi vuosi, uudet kujeet! Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden voimisteluryhmissä on vapaita paikkoja, joihin aukeaa ilmoittautuminen lauantaina 4.1. Vapaita paikkoja löytyy voimistelukouluissa, tanssissa sekä tanssillisen voimistelun aikuisten ryhmissä.

 

Voimistelukoulut

Voimistelukouluissa opitaan voimistelun alkeita, yhdessä tekemistä sekä nautitaan liikunnan riemusta. Voimistelukoulun voimistelijoilla ei tarvitse olla aiempaa liikuntataustaa, joten kuka tahansa liikuntaa arkeensa lisää haluava lapsi voi tulla ryhmiin mukaan.

5-6 -vuotiaiden voimistelukoulu harjoittelee kerran viikossa, torstaisin Peltolan koululla, klo 17-18.

9-11 -vuotiaiden voimistelukoulu Caramel harjoittelee kerran viikossa, tiistaisin Family Centerillä klo 16 – 17.30.

 

Tanssi

Lappeenrannan Naisvoimistelijoiden tanssiryhmä Eliana harjoittelee kahdesti viikossa Family Centerillä. Eliana on 13-16 -vuotiaiden joukkue.

 

Tanssillinen voimistelu, aikuiset

Aleine, naisten harrasteryhmä

Aleinessa harjoitellaan perusvoimistelutaitoja ja tehdään esitysohjelmat seuran joulu- ja kevätnäytökseen. Aleinessa harjoittelee 30 – 60 -vuotiaita naisia kaikenlaisilla urheilutaustoilla. Jos haluat nauttia voimistelusta ihanassa porukassa, Aleine sopii juuri sinulle! Esitysohjelmat tehdään jokaisen fyysisiin ominaisuuksiin soveltuvaksi.

UUSI! Adeia, yli 20-vuotiaiden kilparyhmä

Tammikuussa 2020 alkaa yli 20-vuotiaiden tanssillisen voimistelun kilparyhmä. Vaikka ryhmä on kilparyhmä, se ei tarkoita hampaat irvessä treenaamista, vaan haastavia harjoitteita pilke silmäkulmassa hauskaa pitäen. Ryhmä päättää itse, moniinko kilpailuihin osallistuu ja minkälaisen ohjelman suunnittelee. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa, mutta on mahdollista osallistua vain toisiin harjoituksiin, mikäli aikataulut eivät anna myöden.

Ilmoittaudu vapaille paikoille nyt! Mikäli haluat lisätietoja ryhmän toiminnasta, siirry ryhmän omalle sivulle ja ota yhteys valmentajaan tai ohjaajaan.

 

Hathajooga, aikuiset

Aikuisten hathajoogaryhmässä on vielä muutama vapaa paikka! 

Kevään kurssi alkaa 14.1.2020 ja päättyy 26.4.2020.
Yhteensä 15 kertaa, hinta 95€.

Harjoitukset tiistaisin Peltolan päiväkodilla klo 17.30 – 19