Uusi voimistelukausi alkaa syksyllä. Etsimme joukkuevoimistelun valmennustiimiin lisää osaajia!

Mitä odotamme valmentajilta?

Joukkuevoimistelun valmentajien tulee olla idearikkaita, vastuuntuntoisia ja välittäviä. Odotamme aiempaa kokemusta joukkuevoimistelusta joko oman harrastuksen tai aiemman valmennustyön kautta.

Vastuuvalmentajana huolehdit joukkueiden kausisuunnitelmien rakentamisesta sekä tehokkaan ja progressiivisen harjoitusohjelman rakentamisesta. Olet vastuussa kilpailu- ja näytöskoreografioiden luomisesta ja opettamisesta. Olet turvallinen aikuinen, joka luo nuorille kannustavan ja mielekkään harrastusympäristön.

Apuvalmentajana toimit vastuuvalmentajan apukäsinä ja -silminä. Korjaat voimistelijoiden tekniikkaa ja annat apuasi vastuuvalmentajalle hänen osoittamissaan asioissa.

Koulutamme sekä apu- että vastuuvalmentajia. Ilmoitathan, oletko kiinnostunut vastuuvalmentajan vai apuvalmentajan tehtävistä.

Mistä kokemuksesta on hyötyä?

Valmennustyössä parasta kokemusta antaa oma harrastustausta sekä aiempi valmentajakokemus. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta valmentajana, sijoitamme sinut apuvalmentajan tetäviin ja koulutamme sinua kohti vastuuvalmentajan tehtäviä.

Mitä valmentajalle saa?

Valmentajalle kirjoitetaan työsopimus, ja hän saa palkkaa 5€ – 22,5€ /kerta, kokemuksesta riippuen. Koulutamme kaikki valmentajamme. Koulutukset nostavat palkkatasoa. Työsopimuksen mukana valmentajamme vakuutetaan harjoituksissa ja kisamatkoilla sattuvien tapaturmien varalta. Valmentajana toimimisesta saa virallisen työtodistuksen. Pääset mukaan seuramme tapahtumiin ja lämpimään sisäpiiriin. Halutessasi voit kerryttää kokemusta osallistumalla tapahtumien järjestämiseen tai esimerkiksi seuramme sosiaalisen median kanavien pyörittämiseen!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kysy lisää osoitteesta info@lappeenrannannaisvoimistelijat.fi tai täytä yhteydenottolomake alla olevan painikkeen kautta!