Uusi voimistelukausi kolkuttelee oven takana ja nyt etsimmekin innokkaita ohjaajia voimistelukouluihimme!

Voimistelukoulut

Voimistelukouluissa opitaan voimistelun alkeita, yhdessä tekemistä sekä nautitaan liikunnan riemusta. Voimistelukoulun voimistelijoilla ei tarvitse olla aiempaa liikuntataustaa, joten kuka tahansa liikuntaa arkeensa lisää haluava lapsi voi tulla ryhmiin mukaan.

Voimistelukouluja on  yhteensä 5 kappaletta, ja niissä voi nauttia voimistelusta aina 5-vuotiaasta 11-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen voimistelupolku voi jatkua joko joukkuevoimistelun tai tanssillisen voimistelun suuntaan.

Mitä odotamme ohjaajilta?

Voimistelukoulun ohjaajan tulee olla helposti lähestyttävä, vastuuntuntoinen ja välittävä. Tarjoamme lapsille turvallisen harrastusympäristön, jossa ei ole sijaa kiusaamiselle tai syrjinnälle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta voimistelusta tai ohjaamisesta, sillä koulutamme kaikki ohjaajamme tehtäviinsä.

Mistä kokemuksesta on hyötyä?

Selkeää hyötyä ohjaustyöhön saa, jos on itse harrastanut esimerkiksi voimistelua, tanssia tai luistelua tai ohjannut esimerkiksi liikuntaleirejä tai -kouluja. Voimistelukoulut kestävät 1h – 1,5h, ja harjoitukset järjestetään kerran viikossa. Lasten ikäluokan vuoksi suurin osa tunnista on erilaisia leikkiä ja voimistelun alkeisiin perehtymistä.

Mitä ohjaaja saa?

Ohjaajalle kirjoitetaan työsopimus, ja hän saa palkkaa 5€ – 22,5€ /kerta, kokemuksesta riippuen. Koulutamme kaikki ohjaajamme. Koulutukset nostavat palkkatasoa. Työsopimuksen mukana ohjaajamme vakuutetaan harjoituksissa sattuvien tapaturmien varalta. Ohjaajana toimimisesta saa virallisen työtodistuksen. Pääset mukaan seuramme tapahtumiin ja lämpimään sisäpiiriin. Halutessasi voit kerryttää kokemusta osallistumalla tapahtumien järjestämiseen tai esimerkiksi seuramme sosiaalisen median kanavien pyörittämiseen!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Kysy lisää osoitteesta info@lappeenrannannaisvoimistelijat.fi tai täytä yhteydenottolomake alla olevan painikkeen kautta!